Hajduk u prijateljskoj utakmici nadigrao Radomilje

Foto: Paun Paunović/Cropix

Nogometaši Hajduka su u prijateljskoj utakmici tijekom stanke u prvenstvu zbog reprezentativnih obveza u nedjelju na Poljudu nadigrali slovenskog prvoligaša Radomlje s 5:2 (4:1).

Strijelci za Hajduk u prvom poluvremenu bili su Melnjak (15), Katić (27), Kačaniklić (30) i Mikanović (40), da bi u nastavku Kačaniklić (56) postigao i svoj drugi pogodak, dok su golove za Radomlje postigli Pogačar (17) i Mužek (60), prenosi Index.

Hajduk će za tjedan dana u prvom susretu nastavka sezone gostovati kod Osijeka. Uoči tog dvoboja treći Hajduk ima 52 boda, pet manje uz utakmicu manje od drugog Osijeka. Na vrhu je Dinamo koji ima također 57 bodova, kao Osijek, ali i utakmicu manje, dok je četvrta Rijeka bodovno poravnata s trećim Hajdukom.

Kao što je to već tradicija u prijateljskim susretima na Poljudu, Hajduk i Radomlje su poslije 90 minuta raspucavali jedanaesterce. Hajduk je u 90 minuta slavio 5:2, no u šutiranju s bijele točke uspješniji su bili Slovenci 4:2.



Za Radomlje su precizni bili Čuić, Malenšek, Nuhanović i Mrkonjić. Promašio je Kregar. Za Hajduk su promašili Subašić i Lovrencsics, a precizni su bili Mlakar i Vuković.

 

Komentari