HAJDUK OPET PROSUO BODOVE Tudor: Duša me boli jer momci dobro rade na treninzima

U 29. kolu Prve HNL Varaždin je u utorak na Poljudu iznenadio Hajduk, pobijedivši 3-2, s tim da su na poluvremenu vodili 3-0. Nakon utakmice trener Hajduka Igor Tudor bio je utučen.

“Čestitam Varaždincima, svaka im čast, dobili su zasluženo. No, mi smo Hajduk i moramo pobjeđivati kod kuće. Ali kako pobijediti kad teško dajemo golove. Pa nas treba biti sedam u 16-ercu da bi zabili, a Varaždinci su zabili tri pogotka iz tri udarca po golu. Duša me boli jer momci dobro rade na treninzima. Sada nas čeka Lokomotiva, jedna od prijelomnih utakmica koje nas čekaju u idućem razdoblju. Idemo tamo sa svojim adutima i nadamo se dobrom rezultatu”, izjavio je trener Hajduka Igor Tudor.

U prošlom kolu Varaždin je remizirao s Rijekom (0-0), a pobjedom na Poljudu opstanak u Prvoj ligi sve je bliži ostvarenju.

“Mi se ne borimo za opstanak, mi se borimo za goli život. Danas bi bili zadovoljni bodom, ali da nismo igrali na pobjedu, ne bi osvojili niti bod. Nakon tri gola u prvom poluvremenu sve je bilo puno lakše i bilo bi nepravedno da nismo pobijedili, posebice zato što Hajduk nije napravio pravu priliku, već je zabio dva gola udarcima iz daljine”, izjavio je trener Varaždina Samir Toplak.



Komentari