Hajduk je dobio novog predsjednika Uprave

Twitter

Lukša Jakobušić (44) novi je predsjednik Uprave Hajduka, priopćio je splitski klub. Dugogodišnji predsjednik Vaterpolskog kluba Jug vraća se na Poljud manje od godinu dana nakon što je podnio ostavku na mjesto dopredsjednika zbog osobnih razloga.

Tad je bio desna ruka predsjednika Marina Brbića, u klubu je bio od svibnja do studenog 2019., a sad postaje njegov nasljednik.

Hajdukovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

Lukša Jakobušić novi je predsjednik Uprave HNK Hajduk, rođen u Dubrovniku 1976. godine, poduzetnik je s dugogodišnjim iskustvom u privatnom sektoru i uspješan sportski djelatnik. Trenutno pohađa diplomski studiji Sportskog menadžmenta pri Aspiri, a završio je EMBA na Cotrugli Business School.



Jakobušić je bio predsjednik VK Jug u razdoblju od 2013. do 2017. godine, a u tom razdoblju klub je osvojio pet trofeja u jednoj sezoni što do tada nije uspjelo niti jednom sportskom klubu u državi, čime je postao najuspješniji predsjednik u velikoj Jugovoj povijesti. Lukša Jakobušić obavljao je funkciju dopredsjednika HNK Hajduk od svibnja do studenog 2019. godine.

Hrvatski je branitelj i dobitnik odlikovanja za sudjelovanje u vojno-redarstvenoj akciji Oluja”.

Komentari