Habazin ide po titulu

Ivana Habazin/Twitter

Ivana Habazin u petak ima priliku postati WBC i WBO prvakinja u supervelteru, a za titulu će se boriti protiv Claresse Shields.

Ovaj spektakl odgađao se već dva puta. Prvi je put meč otkazan zbog ozljede Shields, a drugi put zbog ozljeda Ivanina trenera Jamesa Alija Bashira, a nanio mu ih je, u jednoj od najvećih boksačkih sramota u povijesti, upravo brat svjetske prvakinje.

“Claressa je za njih zlatna koka i oni sve poduzimaju da ona taj meč ne izgubi pa su zato i mene pokušavali destabilizirati. Nakon što sam napravila standardni liječnički pregled, oni su mi javili da je potreban i test na trudnoću koji su zaboravili spomenuti u prvome kontaktu. Istina je da se test na trudnoću obično radi sedam dana prije, no Atletska komisija New Jerseya dozvoljava da može biti star i 15-30 dana pa su mi to mogli javiti puno ranije”, rekla je Habazin, a prenosi Večernji list.

“Premda oni traže načine da mi otežaju dane uoči borbe, ne mogu me ničim iznenaditi. Osim toga, čovjek koji je sada moj savjetnik veliko je ime u američkom boksu pa se neće ni usuditi. Upravo zahvaljujući njemu dobila sam bolje uvjete nego što sam očekivala”, dodala je.



Claressa Shields joj nije ostala dužna.

“Ne vjerujte u njezine laži da ja u našem prošlom terminu nisam zadovoljila vagu. Ivana nema izgleda protiv mene. Ona nije dobra kao Christina Hammer koju sam s lakoćom pobijedila. Kada ova borba završi, više je se nitko neće ni sjećati”, izjavila je Claressa Shields.

Komentari