Guardiola ponudio Messiju 100 milijuna eura i trojicu igrača

Instagram

Svjetski mediji ne prestaju pisati o odlasku Lionela Messija iz Barcelone. Bio bi to najveći transfer u povijesti nogometa, a nekoliko je klubova zainteresirano za dovođenje sjajnog Argentinca.

Nije tajna da je Messi nezadovoljan rezultatima i čelnicima katalonskog velikana pa je izrazio želju za odlaskom, a navodno se već dogovorio s Guardiolom da dođe u Manchester City.

Barca želi 222 milijuna

Od njihova dogovora ništa neće biti ako se City i Barcelone ne uspiju dogovoriti o iznosu transfera. Prije nekoliko dana u medije je izašla vijest da Messi može otići samo za 700 milijuna eura, kolika mu je otkupna klauzula, no to se sigurno neće dogoditi.

Barcelona je shvatila da polako gubi Messija i odredila je cijenu. Tko želi Messija, mora ponuditi više od 222 milijuna eura, upravo je taj iznos dobila Barcelona prodajom Neymara u PSG.



Katalonski Sport koji je jako dobro upućen u zbivanja na Camp Nouu tvrdi da je City pripremio jako dobru ponudu za Messija. Navodno je spreman platiti 100 milijuna eura, a Guardiola bi tu dodao čak trojicu igrača.

City pazi na pravila 

Prema pravilima financijskog fair playa, City ne smije dati više od 100 milijuna eura pa su bogati čelnici engleskog kluba našli varijantu kako bi mogli dovesti Messija. Poslati će na Camp Nou trojicu jako dobrih igrača, a to su Jesus, Bernando Silva i Eric Garcia.

Barcelona bi dovođenjem Jesusa pronašla zamjenu za Suareza, koji također odlazi, Bernando Silva sjajan je veznjak, a u Garciji bi dobila stopersko rješenje. Za Katalonce bi to bio sjajan potez jer su svi s popisa jako mladi i pred njima su najbolje godine.

Prema drugim izvorima, u igri za dolazak u Barcelonu su i Angelino te Mahrez.

Komentari