Fury: Da budeš veliki borac moraš imati poštovanja

BBC Sport / Twitter

Nakon trijumfa nad Amerikancem Deontayem Wilderom, britanski boksač Tyson Fury bio je razočaran reakcijom suparnika. Navodno je Fury prišao Wilderu i pokušao ga zagrliti, no Amerikanac mu nije uzvratio.

„Ja sam sportaš, htio sam mu pokazati ljubav i poštovanje, ali on nije uzvratio. Molim se za njega”, rekao je Fury dodavši kako je Wilder loš gubitnik.

“Da budeš veliki borac moraš imati poštovanja, a on ga danas nije imao i to je to. Ogorčen je gubitnik, idiot. Ali kako je rekao veliki John Wayne, dušo, ja sam napravljen od čelika i željeza“, kazao je Fury.

Iako ga je suparnik razočarao zbog nesportskog ponašanja, Fury ističe kako je borba bila sjajna, dostojna bilo koje trilogije u povijesti ovog sporta, a Wilder težak protivnik.



„Srušio me par puta, patio sam, Wilder je jak udarač. Bila je to sjajna borba. Neću smišljati nikakve isprike. Wilder je vrhunski borac i dobro me namučio za ove novce. Ali uvijek sam govorio da sam najbolji na svijetu, a on prvi iza mene. Nikada nemojte sumnjati u mene“, naglasio je.

Komentari