FOTO HRVATI ‘OKUPIRALI’ LONDON! Pjevaju se hrvatske pjesme, kockice po cijelom gradu

U 15 sati na Wembleyju  Hrvatska otvara svoj put na Europskom prvenstvu protiv domaćina Engleske. Gordi Albion jedan je od favorita prvenstva, a Hrvatskoj kronično nedostaje pobjeda protiv velikana.

Hrvati su već ‘okupirali’ London! Kockice su na svakom koraku, potvrđuju to i fotografije koje dolaze iz engleske metropole. Stadion možda neće biti krcat, ali hrvatska pjesma, nema sumnje, čuti će se, kao što to uostalom uvijek biva.

Hrvati i svi koji navijaju za Vatrene pomalo se okupljaju u tradicionalnim “kockicama”, počinje ludilo koje nam je itekako dobro poznato.



Navijači traže pobjedu

I dok Daliću možda i više paše drugo mjesto u skupini, zbog “lakših” protivnika u nastavku turnira, navijači uvijek traže samo jedno – pravu Hrvatsku i pobjedu.

Igrač Chelseaja Reece James smatra da su Englezi spremni za otići do kraja:

“Mislim da nam je ovaj Euro velika šansa da konačno odemo do kraja. Imamo sjajne igrače i u dobroj smo formi, ne vidim zašto to ne bismo mogli.”

Procurila i vjerojatna postava Engleza!

Kreću s četvoricom u obrani, a na lijevom beku – dešnjak! Moguća postava Engleske: Pickford – Walker, Stones, Mings, Trippier – Rice, Phillips, Mount – Foden, Kane, Sterling

 

Komentari