Fantastični Hrvati u finalu Wimbledona: Mektić i Pavić nezaustavljivi!

flickr

U današnjem polufinalnom ogledu na Wimbledonu za parove, najbolji hrvatski, ali i svjetski, teniski par još je jednom potvrrdio svoju dominaciju. Nikola Mektić i Mate Pavić su s 3:1 u setovima pobijedili Rama i Salisburya.

Mektić i Pavić su ovom pobjedom nastavili svoju dominaciju. Na posljednjem turniru u Eastbourneu su u finalu svladali isti par, Amerikanca Rajeeva Rama te Britanca Joea Salisburya.

Ovakva igra Pavića i Mektića dugo nije viđena u “bijelom sportu”. Naime, ovo je njihovo 10. ovogodišnje ATP finale, a treba reći kako smo prošli tek pola kalendarske godine. Sada ih očekuje najveći meč godine.

Mektić i Pavić su, sasvim očekivano i zasluženo, prvi nositelji turnira, a u finalu ih čekaju 4. nositelji. Riječ je o Špnajolcu Marcelu Granollersu-Pujolu te Argentincu Horaciu Zeballosu. Meč je na rasporedu u subotu, 10. srpnja od 16 i 30.



Mati Paviću ovo bi bio već treći Grand Slam naslov dok Nikola Mektić još uvijek čeka svoj prvi iako ima naslov u mješovitim parovima. Izgleda da je i za to došlo vrijeme. U subotu vam preproučamo da pratite ovaj meč jer možda budete dio povijesti. Niti jednom istovremeno dva Hrvata nisu osvoji Wimbledon.

Sretno dečki!

Komentari