Evo što o dramatičnoj utakmici s Hrvatskom pišu španjolski mediji

Ante Cizmic / CROPIX

Hrvatska rukometna reprezentacija zaključila je drugi krug europskog prvenstva neodlučenim ishodom protiv Španjolske u Beču 22-22 i na koncu je zbog slabije razlike pogodaka osvojila drugo mjesto, međutim i prije ove utakmice je osigurala polufinale.

Hrvatska je veći dio utakmice bila na rubu poraza, u 40. minuti je gubila sa čak šest razlike (12-18), međutim fantastičnom završnicom umalo je stigla do pobjede. Dvije minute prije kraja je povela 22-21, Španjolci su potom izjednačili, a Duvnjak nije uspio realizirati šut za pobjedu.

Prenosimo što su u utakmici pisali španjolski mediji.

“Španjolska je na kraju morala braniti remi i osvojila je prvo mjesto u skupini”, piše sportski dnevni list Marca.



“Španjolska je u posljednjih 12 minuta zabila samo jedan gol. Unatoč slaboj završnici utakmice, ispunila je svoj cilj. Španjolska je prva u skupini”, napominje AS, sportski dnevni list.

“Španjolska je u posljednjih 12 minuta zabila samo jedan gol. Unatoč slaboj završnici utakmice, ispunila je svoj cilj. Španjolska je prva u skupini”, napominje AS.

“Španjolska i Hrvatska odigrali su neriješeno u susretu momčadi koje su već ranije izborile polufinale. Sada čekaju protivnika u susretu između Norveške i Slovenije”, dodaje Televizija RTVE.

“Španjolci odigrali neriješeno s Hrvatskom i prošli u polufinale bez poraza”, piše agencija EFE, dok El Mudo Deportivo naglašava:

“Španjolska je dominirala u drugom poluvremenu, vodila šest razlike, ali na kraju mogla izgubiti. Srećom, to se nije dogodilo”, prenosi Večernji list.

Komentari