Engleski klub ga platio 105 milijuna eura, a sada odlazi besplatno

facebook

Francuski veznjak Paul Pogba napustit će Manchester United kad mu istekne ugovor na kraju lipnja, objavio je engleski premierligaš.

Pogba tako po drugi puta napušta Manchester United. On je 2009., kad mu je bilo 16 godina, iz Le Havrea stigao u Unitedovu nogometnu akademiju. Jednu sezonu je proveo u prvoj momčadi, ali sa skromnom minutažom. To ga ponukalo da potraži novu sredinu i 2012. je prešao u Juventus gdje se je brzo prilagodio i postao jedan od ključnih igrača torinskog kluba. U četiri sezone u Juveu odigrao je 178 utakmica i postigao 34 gola.

Godine 2016. se vraća u Manchester United, ali kao velika zvijezda za koju je klub s Old Trafforda platio čak 105 milijuna eura, što je tada bila rekordna odšteta. No, nije ispunio velika očekivanja, a njegov najveći problem bila je promjenjiva forma.

Od povratka u United odigrao je šest sezona i upisao 226 nastupa i 39 pogodaka.  Ne spominje se gdje će nastaviti karijeru, ali posljednjih mjeseci najviše se pisalo o njegovom povratku u Juventus.



Komentari