Engleska reprezentacija u velikoj krizi, ruše se negativni rekordi

Facebook

Nogometaši Engleske jučer su doživjeli pravi debakl u Ligi nacija, porazom od Italije u gostima izgubili su sve šanse za ostankom u Ligi A, a osim poraza momčad Garetha Southgatea nastavlja nizati negativne rekorde.

Katastrofa je riječ koju bi tamošnji mediji mogli upotrijebiti za igru svoje reprezentacije. Momčad puna zvijezda i sjajnih napadača u zadnjih pet utakmica nije upisala pobjedu, a nije ni postigla gol iz igre.

Samo oni i San Marino nisu uspjeli u 450 minuta postići gol iz igre, zadnji put se im se to dogodilo prije 22 godine, osam godina nisu imali ovako loš niz bez pobjede, a ispadanje u niži rang Lige nacija dodatno je uzburkalo strasti u Engleskoj.

Nakon poraza od Italije u Milanu, gostujući navijači izviždali su svog izbornika, koji poručuje kako nije zabrinut:



– Razumijem reakciju navijača, bilo je to emotivno s njihove strane nakon poraza. Teško je biti kritičan nakon ovakve izvedbe. Imali smo posjed, više udaraca, veći dio utakmice smo igrali jako dobro. Moramo biti odlučniji u zadnjoj trećini i bolje reagirati u obrani. Ovo je bila izvedba koja vodi u pravom smjeru. Bit će jako puno nervoze nakon ispadanja, ali to je već traje od početka ljeta.

 

Komentari