Dva igrača Napolija zaražena koronavirusom, čitava momčad Juventusa u samoizolaciji

facebook/cagliari

Odigravanje susreta 3. kola talijanskog nogometnog prvenstva između prvaka Juventusa i pobjednika Kupa Napolija, koji bi se trebao igrati u nedjelju u Torinu od 20.45 sati, sve je neizvjesnije zbog slučajeva zaraze koronavirusomu oba kluba.

Nakon što je Napoli još u petak objavio kako je na virus COVID-19 pozitivan njegov veznjak Piotr Zielinski, u subotu je potvrđeno kako je pozitivan i sjevernomakedonski veznjak Eljif Elmas, pa je polazak momčadi na put u Torino odgođen za nekoliko sati na preporuku lokalnih zdravstvenih službi.

Napoli je prošloga tjedna igrao utakmicu protiv Genoe u kojoj je ovoga tjedna potvrđeno 20-ak zaraženih koronavirusom što među igračima što među osobljem kluba.

U subotu navečer iz Juventusa su objavili kako se čitava momčad nalazi u samoizolaciji zbog toga što su dva člana klupskog osoblja bila pozitivna na COVID-19. Iz Juventusa su dodali kako zaraženi nisu ni igrači niti članovi stručnog stožera kao ni nitko od medicinskog osoblja kluba.



“Odlaskom u samoizolaciju omogućit ćemo svima onima koji će biti negativni na sljedećim testiranjima da nesmetano nastave s treninzima i odigravanjem utakmica. Klub je u stalnom kontaktu s kompetentnim zdravstvenim službama”, objavio je Juventus.

Komentari