Đoković se posuo pepelom: ‘Nije bilo namjerno, ovo mi je lekcija’

Twitter

Nakon što je izbačen s US Opena zbog nehotičnog pogađanja linijske sutkinje lopticom u vrat, na društvenim mrežama oglasio se prvi tenisač svijeta Novak Đoković. Njegovo obraćanje navijačima prenosimo u cijelosti:

“Cijela ova situacija me čini zaista tužnim i praznim. Provjerio sam kako se osjeća linijska sutkinja i prema informacijama koje sam dobio osjeća se dobro, hvala Bogu. Njezino ime ne smijem otkriti zbog očuvanja njezine privatnosti. Jako mi je žao što sam joj nanio takav stres. Nije bilo namjerno. Bilo je pogrešno.

Želim da ovo neugodno iskustvo, diskvalifikaciju s turnira, pretvorim u važnu životnu lekciju, kako bih nastavio rasti i razvijati se kao čovjek, ali i tenisač.

Ispričavam se organizatorima US Opena. Veoma sam zahvalan svom timu i obitelji što mi pružaju snažnu podršku, kao i svojim navijačima jer su uvijek uz mene. Hvala vam i žao mi je. Bio je ovo težak dan za sve”, napisao je Đoković na svom Instagramu i Facebooku.



Podsjetimo, Đoković je nakon diskvalifikacije odmah napustio teniski kompleks Flushing Meadows, odnosno nije sudjelovao na konferenciji za novinare, te je tim potezom još dodatno razljutio teniski svijet i fanove.

Komentari