ĐOKOVIĆ SE ISPRIČAO ‘Pogriješili smo, bilo je prerano.’

Twitter

Novak Đoković ponovno se oglasio nakon što je u popodnevnim satima stigao njegov pozitivan nalaz na COVID-19. Nole je naglasio da mu je iskreno žao i da će pomoći svima kojima je pomoć potrebna u borbi protiv virusa.

“Zdravo svima, vratili smo se u Beograd. Pozitivan sam na testu za Covid-19 kao i Jelena. Djeca su bila negativna. Bit ćemo u samoizolaciji sljedećih 14 dana i ponoviti testove za pet dana”, napisao je Đoković pa se ispričao svima.

“Jako mi je žao što je naš turnir nanio štetu. Sve što smo ja i organizatori radili proteklih mjeseca bilo je čistog srca i iskrenih namjera.

Vjerovali smo da je turnir prošao sve zdravstvene protokole i zdravlje naše regije djelovalo je dobro kako bismo konačno ujedinili ljude radi dobrotvornih razloga. Pogriješili smo, bilo je prerano.



Ne mogu opisati koliko mi je žao zbog svakog slučaja zaraze. Ako ste bili na turniru molim vas da se testirate i distancirate. Ostatak turnira je otkazan. Molim se da se svi u potpunosti oporave”, piše u objavi prvi tenisač svijeta.

Komentari