Dinamo razbio Rijeku: Briljantna asistencija Petkovića i sjajan lob Oršića

Dinamo je daleko lakše nego što se očekivalo pobijedio Rijeku s 4-0.

Modri su poveli već u 24. sekundi utakmice, a pogodak je postigao kapetan Arijan Ademi. Nakon kombinacije na lijevoj strani, Oršić je poslao lijepu loptu Ademiju u kazneni prostor koji je pogodio malu mrežicu suprotnog kuta gostujućeg gola. U 26. minuti pogodak je postigao Sandro Kulenović, ali se uključila VAR soba i nakon duge provjere odlučili su da je postignut pogodak iz zaleđa.

U prvom dijelu Rijeka nije uputila niti jedan udarac prema Dominiku Livakoviću, no u nastavku su gosti bili daleko aktivniji. Međutim, nisu uspjeli izjednačiti, već su primili još dva gola.

Sve dvojbe oko pitanja pobjednika razriješio je Damian Kadzior lijepim pogotkom u 81. minuti na asistenciju Brune Petkovića. Na 3-0 je povisio Mislav Oršić u 86. minuti prebacivši gostujućeg vratara, dok je točku na ”i” stavio je Amer Gojak u posljednjim trenucima susreta.



Na ljestvici vode Modri s 59 bodova, Hajduk je drugi sa 45 boda, dok je Rijeka treća s 41 bodom. Lokomotiva je četvrta s 40 bodova, dok je Osijek ostao peti s 39 bodova.

 

Komentari