Di Maria i Paredes u samoizolaciji, David Silva pozitivan na koronavirus

profimedia

Francuski nogometni prvak Paris Saint-Germain objavio je na internetskim stranicama da su dva člana kluba u izolaciji zbog sumnje da su zaražena koronavirusom.

PSG, poštujući liječničku tajnu, nije priopćio imena dvojice dotičnih igrača, no prema pisanju L’Equipea, to su argentinski nogometaši Angel Di Maria i Leandro Paredes.

“Njihovo zdravstveno stanje je vrlo umirujuće i nalaze se pod odgovarajućem zdravstvenom protokolu,” poručili su s Parka prinčeva. U L’Equipeu tvrde kako se u samoizolaciji nalazi i Mauro Icardi.

Sva trojica bila su na kratkom odmoru na španjolskom otoku Ibiza, koji se smatra jednim od žarišta novih infekcija koronavirusom. PSG počinje novu sezonu u četvrtak 10. rujna gostovanjem kod Lensa.


Oglasio se i španjolski klub Real Sociedad objavivši kako je na COVID-10 pozitivan i David Silva.

Bivši dugogodišnji član Manchester Cityja bio je pozitivan na drugom testu nakon dolaska u Španjolsku nakon što je prvi test obavljen prije tri dana bio negativan.

“Tijekom ovih prvih sati u San Sebastianu David Silva nije imao priliku pozdraviti svoje nove kolege. Igrač je već izoliran i u svakom je trenutku bio asimptomatičan. Slučaj je prijavljen nadležnim zdravstvenim tijelima,” poručili su s Anoete.

Dan ranije klub je objavio i kako je Mikel Oyarzabal također, pozitivan.

Oyarzabal je u nedjelju objavio da mora u samoizolaciju te da će propustiti utakmice Lige nacije sljedeći mjesec protiv Njemačke i Ukrajine.

Komentari