Damir Martin upisao se u sportsku povijest, osvojio olimpijsku broncu: Isuse, što sam izvukao’

Foto: Pixsell

Damir Martin upisao se u sportsku povijest osvojivši broncu u samcu na Olimpijskim igrama. To je njegova treća medalja u karijeri.

Veslači se četiri godine pripremaju za nastup, a on je pripreme odradio u 12 mjeseci i došao do nevjerojatnog rezultata i šeste medalje za Hrvatsku u Tokiju. Naime, krajem listopada 2019. godine imao je operaciju kuka i tešku rehabilitaciju koja je trajala više od deset mjeseci.

“Uh, Ajme… Svašta mi prolazi kroz glavu, ne znam od kuda početi, ujutro sam se probudio i vidio sam na Whatsappu preko 90 poruka, Instagram i Fejs sam izgasio da me ne ometa, došla mi je obavijest da imam preko 200 poruka. Ovo je za sve vas, najviše za obitelj i mog trenera Srečka Šuka koji nikad nije odustajao i Peru Kuterovca koji me gazio i gurao bez obzira kako se osjećao. Puls mi je 140, ne mogu do zraka doći… Hvala medijima što su me pratili i kad nisam bio blizu vrha i kad mu nisam mogao prismrdit. Hvala ljudi!”, rekao je legendarni hrvatski veslač.

Dodao je kako ova medalja za njega nije bronca već platina.



“Isuse, što sam izvukao”, rekao je emocionalno Vukovarac, koji se nakon operacije nije smatrao favoritom za finale, a kamoli za medalju, piše Gol.hr. 

 

Komentari