Dalić: Žao mi je da se Borna odlučio za Njemačku, ali podržavam odluku

Borna Sosa odlučio je da će u seniorskoj karijeri igrati za njemačku reprezentaciju, a njegovu odluku komentirao je i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić.

Žao mi je da se Borna odlučio igrati za Njemačku, ali ja tu odluku poštujem i prihvaćam, to je njegovo pravo i izbor. Kao što je Ivan Rakitić izabrao Hrvatsku, Borna je izabrao Njemačku i to je njegovo pravo. Ja tu odluku prihvaćam i podržavam”, kazao je Dalić i dodao:

“U ožujku sam stavio Bornu na popis A reprezentacije za utakmice kvalifikacija i to je njemu rečeno, da će igrati protiv Malte treću utakmicu. Međutim, Igor Bišćan me zamolio da mu ustupim i Bornu za zadnju kvalifikacijsku i ja sam to učinio. Ta se odluka pokazala ispravnom.”, rekao je Dalić za N1.

Dalić je objasnio da su Sosu obavijestili da će nastaviti igrati za mladu reprezentaciju, no da ne zna što se nakon toga događalo.



“Ne znam što se nakon toga dogodilo, Borna se nije odazvao na okupljanje jer je bio ozlijeđen. Ne znam detalje, žao mi je ali svatko ima pravo na svoju odluku”, kazao je Dalić.

Komentari