Dalić: Ovaj plasman posvećujemo Škabrnji i Vukovaru

“Ponos i sreća je moj osjećaj sada. Čestitam dečkima na pobjedu, prvom mjestu u grupi i plasmanu na Europsko prvenstvo. Hrvatska reprezentacija ovaj plasman posvećuje Škabrnji i Vukovaru”, poručio je izbornik hrvatskih nogometaša Zlatko Dalić nakon pobjede nad Slovačkom u posljednjoj kvalifikacijskoj utakmici za EURO 2020..

“Nisam uopće bio zabrinut, jer smo igrali dobro i u prvom poluvremenu, stvorili smo pet, šest šansi, nismo dali gol, a primili smo iz prve situacije. Rekao sam da nastavimo, da ne smijemo gubiti glavu ni koncentraciju, da ne srljamo, da ne upadnemo u neku nervozu. U drugom poluvremenu, čim smo dali gol, preporodili smo se i to je bila prava Hrvatska, ali mislim da je i prvo poluvrijeme bilo dobro”, izjavio je izbornik Dalić za Novu TV.

Hvala navijačima koji su danas bili ovdje i onima koji su nas pratili u tijekom kvalifikacija, koji su navijali za nas. Ponovno smo Hrvatsku učini sretnom i ponosnom zemljom i, ako dragi Bog da, ponovno ćemo se na ljeto svi skupa veseliti”, rekao je izbornik Dalić.



Komentari