Ćorluka odigrao 90 minuta za Lokomotiv, Uremović 37 za Rubin

HNS

Bivši stoper hrvatske nogometne reprezentacije Vedran Ćorluka odigrao je svih 90 minuta za Lokomotiv iz Moskve u 1-0 (1-0) domaćoj pobjedi protiv Tambova u 8. kolu ruskog prvenstva.

Lokomotiv je tom pobjedom skočio na šesto mjesto sa 12 bodova, pet više od 13. Tambova.

Novi “vatreni” Filip Uremović u domaćem je 0-2 (0-2) porazu Rubina iz Kazana od Spartaka iz Moskve igrao od 53. minute, dok je Silvije Begić igrao čitav susret za Rubin koji je sada sedmi sa 11 bodova, šest manje od Spartaka koji se izjednačio sa Zenitom na vrhu.

Ranije u nedjelju je Kristijan Bistrović bio strijelac jedinog pogotka u 1-0 (0-0) gostujućoj pobjedi moskovskog CSKA protiv Ufe. Bistrović je u 64. minuti snažnim udarcem sa 12 metara pogodio sam gornji desni kut suparničkog gola. Ovo je prvi ovosezonski pogodak 22-godišnjeg Koprivničanina u prvenstvu, a postigao ga je samo tri minute po ulasku u igru.



Hrvatski reprezentativni veznjak Nikola Vlašić odigrao je čitav susret za CSKA koji je sada treći na ljestvici sa 16 bodova. Ufa je 14. s pet bodova.

Koje kladionice nude najbolju ponudu sportskog klađenja, uključujući klađenje uživo, saznajte na Najistaknutije Online Kladionice.

Komentari