Čolak odlazi u grčki PAOK. Rijeka odmah dogovorila pojačanje iz Dinama

Antonio Čolak/Goran Kovacic/PIXSELL

Rijeka je prodala svog najboljeg igrača. Antonio Čolak odlazi u grčki PAOK. Na ovom transferu se već dugo radi, a problem je bila odšteta koju će Rijeka dobiti.

Grci su Rijeci prvo ponudili 2,8 milijuna eura, Mišković je to ekspresno odbio kao i ponudu od tri milijuna eura, a klubovi su se dogovorili na 3,5 milijuna eura i dodatne bonuse.

Čolak je prošle sezone bio najbolji strijelac HNL-a, a nakon sjajnih partija u dresu Rijeke pozvan je i u reprezentaciju, no nije debitirao protiv Portugala i Francuske.

Napadač rođen u Njemačkoj prema Transfermarktu vrijedi četiri milijuna eura, a u karijeri je igrao za brojne klubove u Njemačkoj poput Hoffenheima i Kaiserslauterna.



Rijeka je tako ostala bez prve opcije u napadu za europski ispit u četvrtak, no u nastavku sezone Čolakovo mjesto će preuzeti Sandro Kulenović koji dolazi na posudbu iz Dinama.

Zoran Mamić ne vidi u svojim planovima Kulenovića ispred kojeg su Petković i Gavranović, iako je Kulenović imao ponudu iz Engleske odlučio je ostati Dinamov igrač, ali odlazi na posudbu na Rujevicu, piše Gol.hr.

Komentari