Čeka se samo službena potvrda: Lionel Messi potpisat će za PSG

Proteklih dana puno se pisalo o sljedećoj destinaciji najboljeg nogometaša svijeta, Lionela Messija. Poznato je da će, po prvi puta otkad je u Španjolsku došao kao dijete, promijeniti klub, a od svoje Brcelone već se oprostio u suzama.

Nakon više od 20 godina u Barceloni, od kojih je 17 proveo u prvoj momčadi, Messi će navući neki novi dres. Pretpostavlja se onaj PSG-ov, iako to nije službeno potvrdio na današnjem obraćanju javnosti.

Iako Messi nije, čak niti na presici na kojoj su ga novinari izravno pitali to pitanje, otkrio koji su mu trenutačni planovi za budućnost, ali je francuski “L’Equipe” najugledniji sportski dnevnik na svijetu, objavio je detalje Messijevog dolaska u Pariz:

“To više nije san. Leo Messi je novi igrač PSG-a. Klub iz glavnog grada i agenti argentinskog igrača u nedjelju navečer dogovorili su sve detalje njihovog ugovora.” Isti izvor otkriva: “Messi je rano jutros došao u Pariz i trenutno je na liječničkim pregledima. Nakon što ih prođe, preostaje još samo da potpiše za PSG.”



“To je mogućnost, ali nisam ništa potpisao ni sa kim”, dodao je 34-godišnji Messi koji je u 21 godinu koliko je proveo u Barceloni postao njen najbolji strijelac svih vremena sa 682 golova.

 

Komentari