Carlo Ancelotti: Modrić je dobro, sutra će igrati bez problema

Foto: Instagram

Trener madridskog Reala Carlo Ancelotti izjavio je u petak kako je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić propustio prvenstveni susret protiv Osasune u srijedu zbog umora, ali će igrati u subotu protiv Elchea.

“Modrić je dobro. Dobro je trenirao, vježbao je i danas te će igrati sutra bez problema. Nije ga bilo u posljednjoj utakmici zbog predostrožnosti, osjećao je tegobu, no to je bio samo umor”, izjavio je Ancelotti na konferenciji za medije.

Real Madrid je u srijedu bio odigrao 0:0 s Osasunom, a klub je neposredno prije tog susreta na Santiago Bernabéuu bio priopćio kako je 36-godišnji vezni igrač u posljednji čas ispao iz momčadi iz čega se moglo iščitati kako je riječ o ozljedi.

Ancelotti je potvrdio ranije najave



Dužnosnik Real Madrida je zatim rekao: “Trener mu je odlučio dati odmor. Ne postoji ozljeda.” Modrić je idući dan u četvrtak normalno trenirao s momčadi odigravši utakmicu na skraćenom terenu, a to isto je ponovio i u petak, izvijestio je Real Madrid s treninga zatvorenih za javnost.

Hrvatski veznjak je prošlu nedjelju bio odigrao 90 minuta u Realovoj pobjedi od 2:1 na gostovanju kod Barcelone. Real Madrid se nalazi na drugom mjestu u španjolskom prvenstvu s 21 bodom, tri manje od vodećeg Real Sociedada.

Hrvatska igra 11. studenog protiv Malte te 14. studenog protiv Rusije posljednje dvije odlučujuće utakmice u kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo, a izbornik Zlatko Dalić računa na Modrića u tim susretima, prenosi Index.hr.

 

Komentari