ČAČIĆ: Nemamo previše vremena gledati u retrovizor, jer mi svaka tri dana imamo utakmicu

DAMIR KRAJAC Cropix

Nakon remija protiv Škupija u kvalifikacijama za Ligu prvaka, nogometaši Dinama okreću se domaćim obvezama.

U drugom kolu SuperSport HNL-a idu u goste Slaven Belupu u Koprivnicu. Utakmica se igra u subotu od 21 sat.

– Nemamo previše vremena gledati u retrovizor. Mi svaka tri dana imamo utakmicu. Naravno da smo pogledali utakmicu protiv Škupija, pogledat ćemo ju opet poslije sutrašnje. Nastojat ćemo izbjeći sve stvari koje su bile loše, a ponoviti stvari koje su bile dobre, rekao je trener Dinama Ante Čačić u najavi utakmice.

– Važna nam je utakmica protiv Slaven Belupa. Krenuli su s tri boda, bit će silno motivirani jer se igra s Dinamom. Moramo biti učinkoviti u svakom smislu. Nadam se da će tako biti. Imamo i probleme, ostali smo bez dva stopera. Moramo i gledati kako energetski sačuvati igrače jer nas čeka nova utakmica u Skoplju za tri dana. Fokus je na sutrašnjoj utakmici. Dinamo protiv svakog ide po tri boda. To ćemo pokušati i sutra uz sav respekt prema domaćinu. Vjerujem da ćemo biti zadovoljniji na kraju te utakmice.



Slaven je u prvom kolu bio bolji od Varaždina, a Dinamo od Lokomotive.

– Slaven Belupo nema imperativ jer su pobijedili Varaždin, nemaju pritisak. Ali nemamo ni mi pritisak, Dinamo ga ne smije imati na takvim utakmicama. Isključivo razgovaramo o utakmici u Koprivnici. Ona je generalna proba za dvoboj sa Škupijem.

Trener Dinama je otkrio da uz Josipa Šutala te Kevina Theophile-Catherinea, neće igrati ni od ranije ozlijeđeni Mahir Emreli, Marko Bulat i Boško Šutalo.

Komentari