Čačić: Navijam da Hajduk prođe, to bi bilo sjajno

DAMIR KRAJAC Cropix

Trener Dinama Ante Čačić nakon pobjede protiv Istre u hrvatskom prvenstvu komentirao je ispadanje hrvatskih klubova Rijeke i Osijeka već u drugom pretkolu Konferencijske lige. Čačić je naglasio kako smatra da hrvatska liga nije pretjerano jaka te je zaželio sreću Hajduku, prenosi Index.

“Kad sam došao u svlačionicu i postao trener Dinama rekao sam igračima da naša liga nije toliko jaka, da smo se mi približili drugima, a ne da su se oni dignuli prema nama. Posljedica je bila neizvjesnost u natjecanju”, rekao je trener Dinama na konferenciji za medije.

“Prolaz Hajduka bio bi sjajan za hrvatski nogomet”
“Imali smo i pehova, bila je kratka pauza, krenuli smo u prvenstvo s kiksom protiv Slavena Belupa, imali smo malo prostora za rotacije, u tim smo malim mikrociklusima ispustili neke bodove. Žao mi je zbog takvih rezultata naših klubova u pretkolu Konferencijske lige, i za Dinamo bi bilo dobro da podižu koeficijent, da smo bliži ulasku u skupine europskih natjecanja.

Ali, kako je, tako je, nadam se da su i Osijek i Rijeka izvukli pouke. Vjerujem i navijam da Hajduk prođe, to bi bilo sjajno za hrvatski nogomet, a i nama će biti lakše ako neki klub bude igrao u ritmu srijeda-nedjelja.”



Komentari