Bucksi se ne predaju: Na krilima Giannisa do 2-1

flickr

U drugoj utakmici finala NBA lige, Phoenix Sunsi su po prvi puta poraženi Milwaukee Bucksa koji su tako smanjili rezultat na 2:1 u seriji koja se igra na četiri pobjede.

Bucksi su u potpunosti iskoristili prednost domaćeg terena bez obzira što u prve dvije utakmice u Phoenixu nisu izgledali kao momčad koja može pobijediti Sunse. Izgleda da prednost domaćeg terena zaista znači nešto.

Buckse je do pobjede vodio zaista nevjerojatni Grk Giannis Antetokounmpo koji je ubacio 41 poen i tome dodao 13 skokova. Kako je sličnu stvar učinio i u prošloj utakmici, time je postao prvi čovjek u povijesti NBA finala koji je ubacio 40 poena i tome dodao 10 skokova dvije utakmice za redom.

On je Buckse nosio i u prve dvije utakmice, ali su jednostavno Sunsi bili jači kao momčad. Sada, kada im je zakazala najveća zvijezda Devin Booker koji je šutirao trice 3/14 jednostavno nisu imali snage.



Sunsi i dalje vode u seriji, a priliku za dolazak na korak do velike titule imat će 18. srpnja od tri ujutro po našem vremenu. Ako ne uzmu ovu pobjedu, teško će se vratiti od zaostatka 3-1.

Ukoliko želite pročitati detaljniju analizu o dosadašnjem playoffu, to možete učiniti ovdje.

Komentari