Bucksi izjednačili na 2-2: Do pobjede ih vodio sjajni Middleton

flickr

U četvrtoj utakmici finala NBA lige, Phoenix Sunsi su drugi put za redom poraženi od Milwaukee Bucksa koji su tako izjednačili rezultat na 2:2 u seriji koja se igra na četiri pobjede.

Ovu utakmicu obilježio je “čovjek s dva lica” Khris Middleton. On je u više navrata, kao na primjer sinoć, pokazao da je vrhunski igrač, ali mu često zamjeraju nedostatak konzistentnosti.

Sinoć je dominirao s 40 poena šest skokova i četiri asistencije. Pomogao mu je najbolji igrač Bucksa, a možda i lige, Grk Giannis Antetokounmpo koji je ubacio 26 poena te tome dodao 14 skokova i osam asistencija.

Sunsi su tako mogli doći na korak do NBA titule, ali nisu uspjeli. U tome im nije pomogao čak ni sjajni Devin Booker koji je ubacio 42 poena, ali je igrao sam. Nažalost, našeg Darija šarića zbog ozljede neće biti do kraja serije.



Serija sada ponovno seli u Phoenix, a valja napomenuti kako su do sada sve utakmice uzeli domaćini. Utakmica je na rasporedu 18. srpnja od tri ujutro po našem vremenu, a Ukoliko želite pročitati detaljniju analizu o dosadašnjem playoffu, to možete učiniti ovdje.

Komentari