BRAVO! Hrvatska skijašica u Leviju stigla do rezultata karijere

Profimedia/Danilo Vigo / IPA/IPA/SIPA

Leona Popović je drugi slalom vikenda okončala na 14. mjestu čime je ostvarila najbolji rezultat karijere. Podsjetimo kako je dan ranije, sa startnim brojem 50, izborila drugu vožnju i na kraju se plasirala na osamnaestu poziciju.

Nakon prve nedjeljne vožnje Popović je također bila na 14. mjestu (startni broj 30) što je bio rezultat agresivne i uglavnom vrlo točne vožnje. U drugom ‘laufu’ je bila nešto nemirnija na stazi, malo više je griješila, ali je unatoč tome u cilj ušla kao trećeplasirana u tom trenutku. Nakon što su sve najbolje skijašice odradile drugu vožnju Popović je skliznula na 14. mjesto, što je i dalje veliko ostvarenje hrvatske skijašice, prenose Sportske novosti.

Kao i u subotu na samom vrhu su bile dvije najbolje svjetske slalomašice. Pobijedila je Slovakinja Petra Vlhova ispred Amerikanke Mikaele Shiffrin.

Podsjetimo kako Zrinka Ljutić nije završila prvu vožnju, dok je Andre Komšić zauzela 39. mjesto što nije bilo dovoljno za drugu vožnju.



Nakon Levija skijašice se sele u Sjedinjene Američke Države gdje će idućeg vikenda, u Killingtonu, voziti veleslalom i slalom.

 

Komentari