Borna Ćorić vjeruje da će biti spreman za Davis Cup: Čekaju ga opasni protivnici

Cropix

Hrvatski tenisač Zagrepčanin Borna Ćorić izjavio je kako vjeruje da će biti spreman za nastup na finalnom turniru Davis Cupa u Madridu, gdje je zbog povišene temperature stigao dan poslije ostatka reprezentacije.

“Povišene temperature više nema i to je najbolja vijest. Ujutro sam lagano odradio trening u teretani, a slijedi još jedan na igralištu. Stvarno se veselim, nadam se da će biti dobro: imam još četiri dana da se spremim i vjerujem da ću biti spreman”, rekao je Borna.

Hrvatska je svrstana u najtežu skupinu s Rusijom i Španjolskom, što Ćoriću potencijalno donosi mečeve protiv Danila Medvjedeva i Rafaela Nadala, za koje će trebati svaki atom snage. Hrvatska reprezentacija prvi meč igra s Rusijom.

“Baš sam odlično trenirao pet dana i onda sam u nedjelju osjetio da sam dobio temperaturu. Od tada se gotovo nisam pomaknuo iz kreveta. To me sigurno izbacilo iz takta, ali ostaju mi četiri dana da se spremim. Neće biti lagano, obojica su u odličnoj formi. Posebno za Nadala ne treba mnogo govoriti. Svejedno je je li u formi ili nije, protiv većine igrača je veliki favorit. Medvjedev u posljednjih šest mjeseci igra fenomenalan tenis, tako da ni protiv njega neću biti favorit pa ću ući u oba meča s razmišljanjem da nemam što izgubiti i nadati se najboljem”, rekao je Borna.

Drugi meč u skupini, protiv domaćina Španjolske, hrvatska reprezentacija će igrati u srijedu, 20. studenoga, s početkom u 18 sati.

Komentari