Bjelica: Zadovoljan sam igrom ali ne i rezultatom; Burić: Imali smo puno sreće

“Zadovoljan sam svime na utakmici osim rezultatom. Ostaje nam i dalje prednost od četiri boda razlike uz utakmicu manje, a vrlo važno je da se nitko nije ozlijedio”, rekao je nakon remija s Hajdukom (1-1) na Maksimiru trener Dinama Nenad Bjelica.

U derbiju 16. kola Prve HNL u Zagrebu su nogometaši Dinama i Hajduka igrali 1-1 (1-1). Veliki derbi hrvatskog nogometa na Maksimiru okončan je bez pobjednika, pa je prednost Zagrepčana na ljestvici ostala četiri boda. Dinamo u utorak na San Siru čeka presudni dvoboj Lige prvaka, a prvak je poveo iz jedne od nekoliko dobrih prilika u prvom dijelu, dok je Hajduk izjednačio iz penala, što je bio jedini udarac Splićana u okvir vrata na cijelom dvoboju.

“Kažnjeni smo jer nismo iskoristili šanse, a nismo ih imali manje nego u utakmici s Rijekom. Tamo smo vodili 4-0, i danas smo mogli. Protivnik ti nema nijednu polupriliku i uzme ti bod. Čestitam dečkima na želji i volji, ali nismo bili nagrađeni za prikazano”, zaključio je trener Dinama, kojeg u utorak očekuje gostovanje kod Atalante u Ligi prvaka.

“Jako smo zadovoljni bodom jer smo imali puno problema glede puno ozlijeđenih igrača i treninga u pripremi za ovu utakmicu. Nismo dobro izgledali u prvih 20 minuta, opasno smo živjeli, ali onda smo se smirili. U drugom poluvremenu smo neke stvari popravili i izgledali smo malo bolje, ali ne toliko koliko bismo htjeli. Sretno i spretno smo izvukli ovaj bod”, rekao je trener Hajduka Damir Burić.



Komentari