Bjelica najavio veliki okršaj: Nadam se da će Dinamo biti naša prekretnica ove sezone

Foto: Marko Mrkonjic/ Cropix

Nakon što je u posljednjih pet utakmica ostao bez pobjede pred nogometašima Osijekom je novi veliki ispit. Nenad Bjelica i njegova momčad u velikom derbiju šestog kola SuperSport HNL-a odlaze u goste Dinamu.

“Za ovu utakmicu neće biti Marka Malenice, Darka Nejašmića, Mihaela Žapera, Mije Caktaša, a upitan je i Mile Škorić. Cijeli tjedan je trenirao slabijim intenzitetom i tek ćemo vidjeti hoće li moći. Mislim da smo se dobro pripremili i da će ova utakmica s dobrim rezultatom biti prekretnica sezone za nas”, rekao je u uvodu Bjelica.

Osvrnuo se Bjelica i na nedavne događaje vezane uz klub.

“Osjećam veliku odgovornost, ovo je moj klub čiji sam trener, sportski direktor i navijač. Priopćenje predsjednika? To je dobro, najviše zbog igrača koji čitaju takve stvari. Puno se piše i to im oduzima koncentraciju. Iza nas je kvalitetan tjedan s dobrom atmosferom”, dodao je.



Kada je u pitanju momčad Dinama Bjelica je kazao kako imaju širok kadar te da je teško reći s kim će istrčati na travnjak.

“Trener Ante Čačić puno rotira igrače, ali znamo kako se postavljao u posljednjim utakmicama. Naše stanje je važno, u zadnjoj utakmici protiv Varaždina smo imali dobrih i loših stvari, a na njima smo radili”, kazao je.

 

Komentari