Bjelica: Imamo još dva tjedna do utakmice s Man. Cityjem, vidjet ćemo koji će se igrači profilirati kao stoperi u tom susretu

Ronald Gorsic / CROPIX

Nakon susreta Atalante i Dinama trener Modrih Nenad Bjelica bio je vidno razočaran rezultatom. Strateg Modrih imao je velika očekivanja od utakmice u Milanu. Atalanta je pobijedila 2-0 i sačuvala nadu da se domogne drugog kruga.

“Mi smo izgubili od ekipe koja je danas bila bolja od nas. Neke šanse koje smo imali nismo iskoristili, ali zaslužena pobjeda Atalante. Sve su riskirali i to im se isplatilo”, rekao je trner Modrih.

Čestitao je Atalanti koja je Dinamo na San Siru pobjedila s 2-0. Rekao je kako je njegova momčad izgubila od ekipe koja je bila bolja.

Dinamo je u četiri utakmice pokazao puno, ali u ovoj utakmici Dinamo je bio potpuno nemoćan. Kao da su Modri u svakom dijelu igre bili inferiorni.



“Mogli smo biti bolji u svemu, svakom segmentu, pobjedi, napadu, previše smo igrali u malom prostoru, izgubili 3-4 lopte, onda smo dali njima lopte na našoj polovici, nismo igrali brzo i jednostavno, a kad igrate s tako teškim protivnikom, onda je teško”, priznao je Dinamov strateg, bez velike razočaranosti i ljutnje.

U svakom dijelu igre mogli smo biti bolji, i u obrani i u napadu. Previše smo igrali na malom prostoru i nismo pritiskali protivnika. Izgubili smo tri ili četiri lopte na početku susreta i uvukla se nervoza. Nismo igrali brzo i kada igrate s tako agresivnim protivnikom onda je jako teško”, rekao je.

“Oni su danas bili bliži protivniku, moramo izvući pouku iz ove utakmice i biti bolji u sljedećoj”, istaknuo je Bjelica.

Za dva tjedna na Maksimir će doći Manchester City. Dinamo ima priliku osigurati barem proljeće u Ligi prvaka, ako Atalanta ne pobjedi u Harkivu Šahtara. Dinamo će također u toj utakmici biti oslabljen za kartonirane Perića i Teophile-Catherina.

“Imamo još dva tjedna do utakmice s Manchester Cityjem, vidjet ćemo koji će se igrači profilirati kao stoperi u tom susretu, ali naći ćemo rješenje”, zaključio je Bjelica.

Dinamo izgubio na San Siru, Atalanta je bila bolja

 

Komentari