Bio je jedna od najvećih mladih zvijezda, europski velikani otimali su se za njega, a sada odlazi besplatno i to zbog haljine?

Ann-Kathrin Brömmel / TikTok / screenshot

Bio je jedna od najvećih zvijezda Borussije iz Dortmunda, za njega su se otimali brojni europski velikani, a Njemačkoj je 2014. godine pogotkom protiv Argentine u 113. minuti donio naslov Svjetsko prvaka.

To su neke stvari koje se vezuju uz ime 27-godišnjeg Marija Götzea. No, čini se da je njegova karijera krenula strmom putanjom.

Ugovor s Borussijom ističe mu na ljeto 2020. godine, a i ako je “njihovo dijete”, sve je izglednije da će klub napustiti bez odštete. Ovome je doprinijela i objava njegove supruge Ann-Kathrin Brömmel koja je objavila video u kojemu se Götze pojavljuje u haljini.

Götze je ponikao u Borussiji i produkt je njihove akademija. U klubu iz Dortmunda je od svoje osme godine, a njihov je dres nosio u dva navrata.

Podsjetimo, Götze je 2013. godine privukao pažnju konkurencije iz Munchena pa je karijeru odlučio nastaviti u Bayernu. Tim je potezom slomio srca svim navijačima Borrusije, ali i onim obožavateljima nogometa koji su vjerovali da ne ide svaki nogometaš za slavom i novcem.

Transfer je bio težak 37 milijuna eura, ali mnogi navijači Bayerna tvrde da se investicija nije isplatila. U njihovom je dresu u 114 nastupa zabio 36 pogodaka, a u asistente se upisao 24 puta.

Tri godine proveo je u klubu koji je najveća konkurencija njegovoj Borussiji, a onda se vratio u Dortmund. U Borussiju se vratio 2016. godine, ali čini se kako ovo je bila njegova posljednja sezona.

Komentari