Arsenal u prvom poluvremenu osigurao pobjedu protiv Leedsa, Aubameyang ostvario hat-trick

Arsenal je sada 10. na ljestvici sa 34 boda, dva više od 11. Leedsa.

Nogometaši Arsenala preskočili su Leeds United na ljestvici engleskog prvenstva svladavši ih u međusobnom susretu u 24. kolu sa 4-2 (3-0).

Trostruki strijelac za Arsenal bio je Aubameyang (14, 40-11m, 48), a jedan je gol postigao Bellerin (45), dok su poraz gostiju ublažili Struijk (59) i Helder Costa (69).

Arsenal je sada 10. na ljestvici sa 34 boda, dva više od 11. Leedsa.



Ranije u nedjelju su igrači Manchester Uniteda još jednom kiksali protiv momčadi iz zone ispadanja odigravši na gostovanju kod West Bromwich Albiona 1-1 (1-1). Domaćin je poveo na samom otvaranju utakmice golom Diagnea (2) koji je nadskočio Lindelofa pred gostujućim golom, a poravnao je Bruno Fernandes (44) izvrsnim voljeom na isteku prvog dijela.

U nastavku se rezultat nije mijenjao pa sada drugi Manchester United ima 46 bodova, kao i treći Leicester City, dok mu vodeći Manchester City bježi sedam bodova uz utakmicu manje. WBA je ostao 19. sa 13 bodova, dva manje od 18. Fulhama, a dva više od posljednjeg Sheffield Uniteda, dok mu 17. Newcastle United, koji drži posljednje mjesto koje osigurava ostanak bježi čak 12 bodova.

Komentari