Anzulović predstavljen kao novi trener KK Zadra

Zadarskoj sportskoj javnosti danas je u dvorani Krešimira Ćosića predstavljen novi trener Košarkaškog kluba Zadar, Vladimir Anzulović. Svoj debi na klupi sastava iz Krešinog doma Vladimir Anzulović imat će u petak kada će Zadar u nastavku HT Premijer lige ugostiti momčad Alkara iz Sinja.

Prije dolaska u Zadra, Vladimir Anzulović je još bio trener u Šibenki, Splitu te slovenskoj Krki. O prvim dojmovima nakon nekoliko odrađenih treninga s momčadi kaže sljedeće.

“Zadovoljan sam kako ekipa reagira, zadatak je to stanje pozitivnog šoka produžiti na čim duži period. Znaju se Zadrovi ciljevi, najveća je želja prenijeti energiju igrača na publiku. Ako u tome uspijemo onda je jako teško igrati protiv Zadra, u većini slučajeva mi je to uspijevalo. Zadarska publika se ne može prevariti i iako oni osjete da igrači daju srce na terenu i ja im pomognem pokojim savjetom to bi mogla biti dobra kombinacija”, istaknuo je.

Pitali smo Vladimira što on konkretno može ponuditi Zadru.



“Svoj neki pogled na košarku, bez toga da me momčad slijedi imam jako malo šanse. Tako da u jednoj sinergiji, mislim da možemo igrati jednu dobru košarku i tome ćemo težiti”, kazao je.

Komentari