Andrić: Dinamo je velika momčad, ima 30 igrača koji su kvalitetni

– Poraz u Beču je bio loš dan. Kazao sam kako se moramo koncentrirati na nas. Znamo koliko smo jaki kad smo pravi, rekao je strijelac Komnen Andrić nakon Dinamove pobjede 3-1 protiv Rapida u susretu 4. kola H skupine Europske lige nakon koje su se Modri vratili na drugu poziciju.

Rapid je poveo već u osmoj minuti golom Christopha Knasmüllnera, no Modri su do kraja poluvremena okrenuli rezultat golovima Brune Petkovića (13) i Andrića (34). Pobjedu Dinama potvrdio je Josip Šutalo (83).

– Pokazali smo momčadsku igru, svi su dali svoj maksimum. To je najveća snaga. Rani gol nas je možda pokrenuo da igramo još odlučnije. Bili smo pravi, sretan sam zbog gola, ali pobjeda mi mnogo znači. Najvažnija je ekipa, dodao je Andrić čestitavši navijačima rođendan: – Šteta što ga nisam zabio baš u 35. minuti.

Andrić se osvrnuo i na idućeg suparnika, belgijski Genk.



– Malo smo gledali njihovu utakmicu protiv West Hama. Međutim, moramo se koncentrirati na nas. U dobroj smo poziciji. Ako ćemo biti pravi neće biti problema.

Srpski napadač je komentirao i svoju poziciju u klubu, te činjenicu da je morao čekati na priliku.

– Bilo mi je teško, ali nisam želio odustati. Trudio sam se i radio. Strpljivo sam čekao priliku. Dinamo je velika momčad, ima 30 igrača koji su kvalitetni i pitanje je trenutka kada će tko iskočiti, zaključio je Andrić.

Komentari