(VIDEO) Ancelotti: Modrić je dodao kao na Playstationu

Real je u trećem kolu skupine D Lige prvaka s 5:0 slavio na gostovanju kod prošle sezone za Kraljevskicklub jako neugodnog Šahtara.

Luka Modrić je zaigrao od prve minute i ostao je na terenu do 78. minute, a bio autor je sjajne asistencije za Viniciusa pri vodstvu gostiju 1:0 u 51. minuti.

Zanimljivo je da su prvi put od Ancelottijem zajedno na terenu bili Modrić, Kroos i Casemiro, Realova dugogodišnja “kičma” momčadi u veznom redu, koju je uvijek forsirao Zinedine Zidane, i koja je osvojila sve.

“Modrić je po tko zna koji put vladao igrom, koju je začinio nevjerojatnom asistencijom. Poslao je Viniciusu asistenciju kakvu netko drugi ne bi uspio ni na PlayStationu”, prokomentirala je njegovo dodavanje koje je “presjeklo” obranu Šahtara Marca, a i Carlo Ancelotti bio je zadovoljan, osvrnuvši se i na primjedbe nekih navijača da bi zbog godina možda trebao više čuvati Modrića:



“Luka je pokazao sjajnu formu. Nemam ga potrebe previše rotirati, nije on dijete. Trebamo uživati u njegovom iskustvu. On, Kroos i Casemiro su osvojili sve, a i dalje su gladni trofeja, treba im se nakloniti za to”, kazao je trener madridskog kluba.

 

https://www.youtube.com/watch?v=4tFwgHVypL0

Komentari