Alen Babić primio šamar na vaganju pa poručio: Kupio si je ulaznicu za intenzivnu njegu

alen babić/instagram

U engleskom Brentwoodu očekuje se drugi meč hrvatskog teškaša Alena Babića od operacije ramena, a zbog incidenta na vaganju bit će još uzbudljiviji.

U svojoj osmoj profesionalnoj borbi Babić osmu pobjedu traži protiv Britanca Marka Benneta (7-1), a meč je dio Matchroomove ”Fight Camp” večeri.

Babić je u svom stilu dobro zagrijao medije svojom samouvjerenom najavom nove glatke pobjede i opet je bio jedna od zvijezda svih tih medijskih aktivnosti uoči spektakla.

Savage je na sučeljavanje stigao s maskom i kada je počeo provocirati Britanca ovaj mu je masku pokušao skinuti na što je Babić odgovorio laganim šamarom. Bennett ga je uspio na isti način, ali ipak nešto žešće zahvatiti prije nego su ih redari razdvojili.



”Količina kazne koju će ovaj tip dobiti bit će zapanjujuća. Neću stati sve dok se bude micao. Ovim kukavičkim šamarom kupio je sam sebi ulaznicu za intenzivnu njegu”, napisao je Babić na Instagramu uz video incidenta.

Babić u meč ulazi nevjerojatnih 28,5 kilograma lakši od Bennetta koji ja klasični teškaš, dok je Bbaić budući član nove boksačke kategorije koja se nalazi između poluteške i teške kategorije, nazvana bridgerweight.

Bennett ima fizičke predispozicije s kakvima se hrvatski boksač još nije imao prilike susresti u svojim borbama i vidjet ćemo može li nokautirati ovu grdosiju kao što je to učinio sa svih sedam protivnika dosad, piše Gol.hr.

Komentari