ALEN BABIĆ O HRGOVIĆU: Jednom smo se sreli i ne mogu opisat koliko se u*rao. On je go*nar

Foto: Alen Babić/Facebook, Igor Soban/PIXSELL

Intervju koji su Filip Hrgović i njegov promotor Nisse Sauerland dali za Intu Boxing izazvao je, očekivano, reakciju Alena Babića.

Hrgović se u tom razgovoru osvrnuo na mogući meč s Babićem i za razliku od prethodnih situacija nije u potpunosti zatvorio mogućnost da dođe do te borbe. Pritom osvajač olimpijske bronce iz Rio de Janeira nije birao riječi.

“Ne želim tom idiotu dozvoliti priliku da dođe do novca. Borio bih se protiv njega jedino pod uvjetom da pobjednik nosi sve. Hladno bih ga nokautirao unutar par rundi. On neće na meni zaraditi niti jedan dolar. Drugi scenarij je da ga prebijem na ulici, također besplatno. Ako je on spreman na borbu gdje bi pobjedniku pripalo sve, to mi je u redu”, rekao je Hrgović.

Ljudi iz Intu Boxinga kontaktirali su poslije toga Babića koji je u svom odgovoru bio prilično žestok, a također nije pazio na rječnik.



“On se želi boriti na ulici, ali me blokirao na Instagramu. Pošaljite mi njegov broj, a ja ću mu poslati poruku. On je go*nar. Proziva tipove poput Josepha Parkera. Tko si ti da prozivaš svjetske prvake? Želi da se Joseph Parker bori s njim na ‘short notice’. Pa što si ti je**no umišljaš, tko si ti? On (Parker) je svjetski prvak, a ti si je**na ‘Kocka’. Nevjerojatno, ali zbog tog intervjua, razbit ću mu facu kad ga sretnem na ulici”, rekao je Babić.

Rekao je i da su se jednom sreli.

“Jesmo, jednom smo se sreli i ne mogu opisat koliko se u*rao. Bilo je to prije tri godine, u jednom restoranu. Sjeo sam odmah pokraj njega i lagano sam ga zgrabio za testise. Rekao sam mu: ‘Hajde, pričaj sada, ti gov*aru’, a on je govorio: ‘Zašto tako pričaš?’. Kažem vam, on nije takav, on ne zna ništa o takvom životu (o životu uličnih tučnjava). On je sranje, ubio bih ga za dvije sekunde, rastrgao bih mu grkljan”, prepričao je Savage, koji je o mogućoj borbi s Hrgovićem i cijelom odugovlačenju rekao:

“On je glup, ne razumije što možemo napraviti za Hrvatsku. Možemo pretvoriti to rivalstvo u borbu koja će se održati na stadionu. Ali on je tako glup, teško je borit se s vjetrenjačama. On priča o nekakvom novcu. Briga me za novac, je** mi se za tvoj novac. On čak niti nema novca. Svi ulažu u njega, ali on je najgori živući boksač”, prenosi Gol.hr.

 

Komentari