AC Milan raskinuo ugovor sa Zvonimirom Bobanom

fifa.com

Vodstvo AC Milana u subotu je objavilo da je raskinut ugovor sa Zvonom Bobanom, koji je proteklih devet mjeseci bio sportski direktor u sedmerostrukom prvaku Europe.

“AC Milan može potvrditi da je obavijestio Zvonimir Bobana da je raskid ugovora stupio odmah na snagu. Klub zahvaljuje Bobanu za njegov rad u proteklih devet mjeseci i želi mu sve najbolje u njegovoj budućoj karijeri”, objavljeno je na internetskom portalu AC Milana

“Zahvaljujemo se Bobanu za njegov rad u proteklih devet mjeseci i želimo mu sve najbolje u budućim aktivnostima. Sada se moramo okrenuti utakmicama koje nas čekaju. Trener Stefano Pioli radi odličan posao i ima našu punu podršku”, priopćio je direktor Milana Ivan Gazidis.

Boban i Paolo Maldini, igračke legende Milana, bile su zadužene za sportsku politiku kluba, ali je nedavno direktor kluba Ivan Gazidis odlučio krenuti u akciju iza njihovih leđa, što mu je Boban javno zamjerio.



Naime, Gazidis namjerava angažirati 61-godišnjeg Nijemca Ralfa Rangnicka, koji bi trebao biti i trener i menadžer, a time bi Boban i Maldini bili marginalizirani. Rangnick je bio trener Stuttgarta, Hannovera, Schalkea, Hoffenheima i Leipziga, a sada je sportski direktor Leipziga i u Njemačkoj uživa veliki ugled.

Komentari