SUMNJIVE PORUKE IZ STOŽERA MILANA BANDIĆA Glasali ste za Milanovića, ne morate na izbore

Tomislav Kristo / CROPIX

Društvenim mrežama već se nekoliko dana širi priča o misterioznim pozivima starijim osobama u kojima ih se ispituje za koga će glasati u drugom krugu predsjedničkih izbora.

Nakon što kažu da će glasati za Zorana Milanovića navodno im se kaže da ne moraju u nedjelju izlaziti na glasanje jer su svoj glas već dali odgovarajući na pitanje te da je njihov glas za Milanovića zabilježen.

Zvali iz sjedišta Bandićeve stranke

“Zvali su na telefon koji je registriran na mog djeda, ali ja sam se javila. Bio je to nekakav automat koji je nudio izbor. Nisam snimila poziv, ali ostao je zabilježen broj s kojeg je zvano. Nisam puno ni obraćala pažnju na to dok nisam vidjela da se i na društvenim mrežama ljudi žale da im se govori da ne moraju u nedjelju glasati”, rekla je za Index Nives Božić.

Prema podacima dostupnim online telefonskom imeniku t-portala, taj broj registriran je na sjedište stranke Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti u Praškoj ulici 5, u Zagrebu.



Iz Bandićeve stranke demantirali

Ozbiljna stranka poput Stranke rada i solidarnosti se ne bavi ovakvim stvarima”, rekli su iz Bandićeve stranke za Index.hr.

Komentari