SDP: Glas za Zorana Milanovića je glas za otvorenu, modernu, progresivnu Hrvatsku

Vlado Kos / CROPIX

Osječko-baranjski SDP-a u petak je pozvao birače da u drugom krugu predsjedničkih izbora podrže njihovog kandidata Zorana Milanovića, jer će time “dati glas za otvorenu, modernu, progresivnu Hrvatsku”.

Predsjednik te Županijske organizacije saborski zastupnik Domagoj Hajduković na konferenciji za novinare ocijenio je kako su rezultati prvog izbornog kruga pokazali da tri četvrtine birača u cijeloj Hrvatskoj i toj županiji ne podržavaju politiku aktualne predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović i HDZ-a.

Stoga smatra kako je “bolja, uspješnija, poštena i otvorena Hrvatska moguća”, a da je Zoran Milanović “personifikacija progresivne, uljuđene, poštene i normalne Hrvatske za sve njezine građane” i jedini može vratiti ugled dužnosti predsjednika Republike.

Ustvrdio je i kako je glas za Milanovića “glas protiv korupcije, laži i HDZ-a te glas za državnika, koji će uvijek braniti interese Hrvatske, zagovarati prava svih građana i govoriti istinu, koji Hrvatsku ne dijeli na pravu i krivu, nego poštuje sve građane bez obzira za koga glasaju”.



“Ne dopustimo još pet godina sramoćenja Hrvatske. Ovo je prilika da kažemo odlučno ne korupciji i HDZ-u, koji obmanjuje i krade građane godinama”, istaknuo je Hajduković.

Podsjetio je kako su nakon parlamentarnih izbora 3. siječnja 2000. godine započele velike promjene za Hrvatsku te otvaranje moderne Hrvatske prema svijetu.

“Poklonimo Hrvatskoj na početku Nove godine pobjedu progresivne, građanske, uljuđene, moderne, otvorene i znatiželjne Hrvatske, koja štiti i prihvaća sve svoje građane, ne praveći razlike i koja gleda u budućnost. Najbolja demografska mjera jest poštena vlast. Počnimo vraćati poštenje u politici ovim izborima i izborom Zorana Milanovića”, poručio je Hajduković.

Komentari