Plenković na predizbornom skupu: Svi smo zajedno ponosni na našu Kolindu!

Tomislav Kristo / CROPIX

Premijer Andrej Plenković stigao je u Novi Jelkovec, na predizborni skup aktualne predsjednice i kandidatkinje HDZ-a za drugi mandat, Kolinde Grabar-Kitarović.

Sve vas koji ste večeras došli podržati našu predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović od srca pozdravljam zato što smo svi zajedno ponosni na našu Kolindu!, rekao je Plenković, koji je pozdravio i predsjedničina supruga, Jakova Kitarovića, kao i sve stranačke dužnosnike i dužnosnike.

Pozvao je okupljene da na izborima podrže Kolindu Grabar-Kitarović, jer “drži do dostojanstva i digniteta Domovinskog rata, cijeni žrtvu branitelja, poštuje prvog hrvatskog predsjednika, dr. Franju Tuđmana, koja je dokazala u svom petogodišnjem mandatu, ali i kroz cijelu svoju političku i profesionalnu karijeru, da štiti hrvatske nacionalne interese.”

“Osobno sam uvjeren da je pred svima nama vrlo jednostavan izbor. Imamo izbor u nedjelju da potvrdimo Kolindu Grabar-Kitarović za još pet godina hrvatske budućnosti i hrvatskog prosperiteta i da ne izaberemo protukandidata, koji se dokazao kao loš premijer, kao čovjek koji dijeli Hrvate na mi ili oni i čovjek čiji su gospodarski rezultati njegov legitimitet da ne bude izabran 5. siječnja, u nedjelju”, poručio je Plenković, praćen gromoglasnim pljeskom i uzvicima okupljenih.



“Je l’ se meni to čini da se vi slažete sa mnom? Hoćemo li pobijediti u nedjelju? Hoće li Kolinda postati ponovno predsjednica? ‘Ajmo je podržati, dragi prijatelji! Za Kolindu!”, povikao je premijer, prenosi N1.

Komentari