OD KRALJA DO MASLINOVOG ULJA Pogledajte najbolje poništene listiće na izborima 2020

U drugom krugu predsjedničkih izbora mnogi se birači nađu u poziciji biranja između ‘dva zla’. Neki od njih na kraju izaberu kandidata koji je iz njihove perspektive manje loš, neki ostanu kod kuće, a neki iskoriste priliku da pokažu što misle o kandidatima poništavanjem listića.

Donosimo neke od najzanimljivijih listića koji su objavljeni na društvenim mrežama.

Nakon što je Miroslav Škoro pozvao birače da glasaju po savjesti te poručio da će on sam poništiti listić, mnogi Škorini birači su odlučili napraviti isto. Tako i ovaj mladić koji je poručio “kad je bal, nek je maskenbal”.



Ovaj gospodin je svoje nezadovoljstvo političkim sustavom iskazao izravnom porukom predsjedničkim kandidatima.

Jedan internetski borac protiv neoliberalnog kapitalizma zaokružio je protiv sadašnjeg društvenog uređenja s porukom ‘učinimo izbore ponovno jednopartijskim!’

Listiće su poništili i hrvatski monarhisti, koji tradicionalno bojkotiraju izbore za Predsjednika Republike. Naime, smatraju da državni čelnik mora biti kralj.

Mladić koji ne vidi veliku razliku između HDZ-a i SDP-a, kandidatima je poslao poruku ljubavi.

Glasač koji misli da Hrvatsku treba centrirati podržao je osebujnog ‘kiropraktičara’ Ante Pavlovića. Nesuđeni predsjednički kandidat je nakon reportaže Provjerenog pritvoren između ostalog zbog svakodnevnog teroriziranja sumještana.

I naposljetku, glasač koji je istaknuo da su ga pozvali da na izborima bude pragmatičan. Zato je podijelio vrlo pragmatičnu objavu, kontakt za zainteresirane za kupnju maslinovog ulja.

Novinaru portala Otvoreno rekao je da zaista prodaje maslinovo ulje, te je pozvao sve  zainteresirane čitatelje portala da ga kontaktiraju.

Komentari