ČOKOLINDA Predsjednica dala zeleno svjetlo za novu čokoladicu

Cropix

Predsjednica i kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar-Kitarović gostovala je u Hrvatskom domu u Križevcima te govorila o svojim dosadašnjim postignućima i onome za što će se zalagati ako dobije novi mandat.

Otkrila je kako je Podravkinim menadžerima dala svoju suglasnost da proizvod nazovu upravo tako – Čokolinda.

“Sigurna sam da bi se taj proizvod dobro prodavao i na domaćim i stranim tržištima. Meni se mogu smijati koliko žele, ali važno je da nam država i gospodarstvo rastu”, naglasila je hrvatska predsjednica.

Otkrila je novinarima kako se u utorak u stanci predizbornih skupova u Bjelovaru, Virju, Koprivnici i Križevcima družila i s predsjednikom uprave Podravke Marinom Pucarom, ali nije poznato gdje su se sastali, piše portal Danica.



Inače, kovanica Čokolinda nastala je nakon bure koja se podigla tijekom predsjedničine podjele darova dubrovačkoj djeci u prosincu 2016. godine. U paketu se, naime, našla i čokoladica srpske tvrtke Pionir, pa se Kolinda Grabar Kitarović zbog toga ispričala djeci i javnosti.

To je pak izazvalo lavinu negativnih komentara u cijeloj regiji, a mini aferu s čokoladicom Mony prenijeli su i strani mediji. Afera je odmah prozvana – Čokolinda.

Komentari