Bernadić: Hrvatska je na prekretnici

Boris Kovacev / CROPIX

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić u nedjelju je poručio da je ovo pobjeda Zorana Milanovića, SDP-a i njegovih partnera te da su građani izabrali put kojim žele da Hrvatska krene u 2020. godini.

“Ovo je pobjeda Zorana Milanovića, ovo je pobjeda SDP-a i naših partnera. Građani su definitivno na ovim izborima izabrali put kojim žele da Hrvatska krene u 2020. godini”, ocijenio je Bernardić u izjavi novinarima u izbornom stožeru u kojem je vladalo dobro raspoloženje.

Bernardić je istaknuo da je ovo put toliko nužnih promjena u Hrvatskoj jer je Hrvatska na prekretnici.

“Izbor u drugom krugu je više nego jednostavan – želimo li predsjednika koji će toj funkciji vratiti ozbiljnost, odgovornost i ugled ili želimo nastavak skandala i afera, rušenja i rasprodaje ugleda Hrvatske. Biramo želimo li građansku, normalnu, civiliziranu zemlju ili želimo kandidatkinju čija je stranka zaslužna za kaos i korupciju u Hrvatskoj“, istaknuo je.



Naglasio je da nije svejedno u kakvoj ćemo zemlji živjeti, nije svejedno tko će našu zemlju predstavljati te je pozivao građane da izađu da u još većem broju izađu na izbore kako “drugi ne bi odlučivali umjesto nas i krojili nam sudbinu, a kako nas ne bi na tim izborima mogli i pokrasti“.

Odaberimo Zorana Milanovća, predsjednika s karakterom jer je ovo borba za budućnost Hrvatske, borba za naprednu, građansku Hrvatsku, apelirao je. “Ovo je borba za toliko nužne promjene u našoj zemlji, ovo je borba za bolju Hrvatsku. U drugom krugu je nova utakmica i očekujem Milanovićevu pobjedu“, vjeruje Bernardić.

Zahvalio je cijelom SDP-u jer “smo pokazali da smo najjača stranka u Hrvatskoj i da smo spremni preuzeti odgovornost i doći na vlast 2020. godine, kao i svim našim ljudima koji su aktivno sudjelovali u toj borbi“.

Zahvalio je i svim strankama koje su podržale Milanovićevu kandidaturu i njihovom članstvu i simpatizerima na doprinosu pobjedi u prvom krugu.

Komentari