Žene rođene u ova tri horoskopska znaka bit će najbolje supruge

Biranje životnog partnera nije nimalo jednostavno. Znakovi Zodijaka mogu puno toga otkriti o nečijem karakteru i osobnosti pa ne čudi da se mnogi muškarci okreću proučavanju horoskopa u pokušaju da odrede koliko se podudaraju sa svojom partnericom.

Svaki od horoskopskih znakova ima svoje mane i vrline. Ipak postoji par njih koji visoko kotiraju na ljestvici najpoželjnijih životnih partnera.

Rak

Kada jednom osvojite Račicu, ona će vas voljeti skoro bezuvjetno i bit će spremna čak i na kraj svijeta otići s vama ili zbog vas. Njeni osjećaji su uvijek intenzivni. Ona je spremna sve učiniti kako bi izabranik njenog srca bio najsretniji čovjek na svijetu. Pored nje ćete živjeti kao u raju, okruženi uvijek najukusnijim jelima i udobnošću pažljivo opremljenog doma. Djeca su za nju svetinja i uvijek će njihove potrebe stavljati ispred svojih. A sve što očekuje od partnera je da je mazi, pazi i bude iskren.



Lav

Lavica je jaka i otresita, prava ratnica. Ovo je žena nevjerojatne snage i sposobnosti, ali je i njoj potreban netko na koga se može osloniti. Ona traži jednakog sebi pa pored nje njezin partner neće biti samo običan čovjek, podignut će i njegovo samopouzdanje. Ona se i za svoju djecu bori poput lavice. Uvijek će biti tu i na oprezu. Teško onom tko pokuša im učiniti nažao ili kaže nešto ružno.

Jarac

Jaka i uporna osvojit će svakog muškarca. Ono što bi većinu slomilo i natjeralo da odustanu, pripadnica ovog znaka će iznijeti tako nenametljivo i dostojanstveno. S njom svaki dan neosjetno partner postaje sve bolji i bolji. Ona je ta koja partnera uvijek voli i uz nju će postati čovjek vrijedan pažnje, stabilan, jak, odgovoran. Ona ne živi u fantaziji, već je čvrsto na zemlji i dobro zna što od koga može očekivati, piše Index.

Komentari