Zanosna sportašica svojom izjavom zapalila Instagram: ‘Ne nosim gaćice. Smetaju mi…’

Instagram

Amerikanka koja prezime vuče s ovih prostora i za koju se u hrvatskim medijima voli pretpostavljati da je Hrvatica, Paige Spiranac, jedna je od najpopularnijih profesionalnih golferica na svijetu.

Iako još nema neke zapažene rezultate, ona plijeni pozornost gdje god se pojavi.

 

View this post on Instagram

 



Hey not sure you’ve heard but I have a podcast out! And with The Match coming up, we wanted to do something fun. So join me this Sunday for a live @playingaroundpodcast watch party! It’s a great way for you to interact with us and our special guests. It’s for a great cause too. A portion of the ticket proceeds with go towards Project Golf which is an initiative to grow the game of golf is the @myrtlebeachgolf area. As you know growing the game is one of my biggest passions and Project Golf is doing an amazing job getting people of all ages to pick up the game. See you Sunday, May 24 12pm PT // 3 pm ET! Link in bio to buy a ticket or check out my stories! ❤️

A post shared by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

Vrlo je aktivna na društvenim mrežama te svako malo na svoj Instagram profil stavi neki golf trik.

Ona je prava Instagram zvijezda, a prati je 2.7 milijuna korisnika te društvene mreže.

 

View this post on Instagram

 

Hi☀️ How’s your Saturday going?

A post shared by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

Paige je jako otvorena i dosta toga dijeli sa svojim fanovima. Tako je nedavno otkrila svojim obožavateljima otkrila intiman detalj.

“Znate što, obično ne nosim gaćice. Ali to je zato što nosim kratke hlače i smeta mi kad to sve imam na sebi. Uglavnom nosim prišivene kratke hlačice za suknje ili samo kratke hlače, ali ne i donje rublje kao takvo”, rekla je, prenosi Net.hr.

 

View this post on Instagram

 

☀️?

A post shared by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

Komentari