Zanimljiva gošća ‘Milijunaša’; Znate li više od dogradonačelnice Slatine?

HRT

U ovotjednom izdanju popularnoga HRT-ova kviza gostovala je i dogradonačelnica grada Slatine, koja je, unatoč teškoćama oko nekih pitanja prešla drugi prag natjecanja.

Sanja Mrzljak Jovanić prvi je put “zapela” na pitanju za 16.000 kuna. Džokera “zovi” upitala je je li se svetorimski car, španjolski kralj, engleski kralj ili francuski car supruzi požalio – Pobijedio sam austrijsko-rusku vojsku predvođenu dvojicom careva. Malo sam umoran.

“Francuski car”, rekao je džoker pomogavši Sanji otvoriti sljedeće pitanje, ujedno ono na kojemu je, pak, iskoristila preostale džokere.

Učinila je to ne bi li saznala koja europska država posjeduje pet i pol karipskih otoka. Je li riječ o Belgiji, Njemačkoj, Nizozemskoj ili Danskoj? Nakon što su ponuđeni odgovori bili prepolovljeni, publika je mogla glasovati između Nizozemske i Danske. Sanja je prihvatila njezin odgovor (66 posto glasova publika je dala Nizozemskoj) te prešla drugi prag, ali i dobila “kartu” za nastavak pohoda na milijun kuna.



Sanju ćemo tako imati prilike gledati i sljedećega četvrtka u novom izdanju “Milijunaša”, u kojoj otvara pitanje za 64.000 kuna.

Emisiju pogledajte ovdje:

Komentari