Voditeljica ‘Dobro jutro, Hrvatska’ postat će mama: ‘Vijest nas je iznenadila, ali i razveselila’

Instagram

Televizijska voditeljica Maja Ciglenečki uskoro će po drugi put postati mama. Simpatična Zagrepčanka sretnu je vijest prvo podijelila sa suprugom Bojanom i sinčićem, a nedavno i s kolegama na televiziji.

“Prošla sam prvo tromjesečje, a posebnih priprema još nema. Sve smo ovo već jednom prolazili pa opušteno ulazimo u novu avanturu. Zasad trudnoću odlično podnosim, jednako kao i prvu. Nemam mučnine i dobro se osjećam”, rekla je Maja za Slobodnu Dalmaciju.

“Vijest nas je iznenadila, ali i razveselila”

“Vijest nas je iznenadila, ali i jako razveselila. Luka još nije svjestan skorih promjena u obitelji, ali odličan je u interakciji s mališanima, tako da ne sumnjam da će biti pravi stariji brat. Isti dan kad sam otkrila da sam trudna rekla sam to dobroj prijateljici Meliti Hrengek, koja također radi na HRT-u. S obzirom na to da smo se družile tijekom prve trudnoće i da su naši Petar i Luka vršnjaci, ali i prijatelji, bilo mi je jako drago što je naš dogovor za kavu bio baš taj dan”, dodaje.

Kaže da joj je bitno da dijete bude živo i zdravo te da su sve ostalol slatke brige. ” U trudnoći je teško išta planirati. Nadam se da ću se dobro osjećati i da ću moći raditi što duže. Ista je stvar i s povratkom na posao, sve ovisi o situaciji. Idem korak po korak”, rekla je.



“Razumijemo se i jedna drugoj smo podrška”

Zlata Mück Sušec i Doris Pinčić Rogoznica, druge dvije voditeljice “Dobrog jutra”, također su mame pa im nije teško pronaći zajedničke teme.

“Budući da sve tri usklađujemo obiteljski život i poslovne obveze, ne ostaje nam mnogo vremena za druženje. Međutim, kada se sastanemo, dobar dio naših razgovora odnosi se na naše mališane. Razumijemo se i jedna smo drugoj podrška”, navodi Maja.

Nije poznato tko će je privremeno zamijeniti

Zasad još nije poznato tko će je privremeno zamijeniti u emisiji “Dobro jutro, Hrvatska”, a kako dolaze godišnji odmori, Davor Meštrović, Mirko Fodor i Ognjen Golubić, uz Zlatu i Doris, sigurno će uskoro dobiti još jedno žensko pojačanje, piše Slobodna Dalmacija.

Komentari